Bun venit !

 

Bancul 3876

    bancuri populare bancuri noi bancuri tari

225

 

 

Un agent sovietic este trimis in S.U.A. sa lucreze pentru K.G.B.
O perioada de 2 saptamani toate lucrurile merg bine, parea ca spionajul e simplu, pana cand intr-o dimineata la usa "americanului" rosu suna 3 tipi cat sifonierul cu ochelari fumurii si fete rigide:
- Domnule, trebuie sa stam de vorba!
Il insfaca pe rus, il arunca intr-o limuzina cu geamuri opace si 1/2 ora mai tarziu acesta se afla intr-o camera intunecata, iar din spatele unui birou o voce ii spunea:
- Domnu' Ivan dumneata desfasori activitati de spionaj din data de ..., ai in subordine reteaua informativa compusa din ..., iar casutele postale pe care le folosesti sunt ... Dupa cum observi noi stim totul insa suntem interesati de agenti valorosi ca dumneata, care am dori sa ni se alature. Evident asiguram o protectie corespunzatoare, inclusiv membrilor familiei, respectiv schimbare de nume, domiciliu, operatii estetice + un salariu considerabil. Deci, lucrezi pentru noi?
Ivan nu scotea nici o vorba.
- Inteleg - spune vocea - este o decizie grea, pentru un membru de partid. Ai o ora la dispozitie sa alegi...
Dupa o ora tipul revine:
- Deci, domnule Ivan?
Ivan tacea in continuare.
- Se pare ca nu m-am facut inteles, zice tipul. Baieti... Urmeaza o bataie napraznica: sange, dinti rupti, fracturi, degete in tocul usii, etc..
- Cum ramane, domnule Ivan?
Ivan tacea malc. Urmeaza o perioada de 2 saptamani de tratament similar, chiar "imbunatatit". Ivan rezista eroic. In final americanii conchid: "Dom'ne asta are secera si ciocanul tatuate pe inima. Nu scoatem nimic de la el. Totusi, pentru ca a rezistat la tratamentul care ii sparge chiar pe cei mai tari in 2 ore, o sa-i facem favorul de a-l parasuta la el in U.R.S.S.".
Asa se si intampla, iar Ivan este descoperit pe jumatate inghetat si plin de rani, de tovarasi.
Este transportat la cel mai bun spital militar si dupa luni de tratament, la externare este primit de presedinte care il declara "eroul poporului sovietic" si-l avanseaza general, numindu-l seful spionajul sovietic.
Nu dupa mult timp este invitat la depunerea juramantului la o scoala de spionaj unde seful acesteia roia in jurul lui slugarnic invitandu-l sa dea povete tinerilor elevi pentru a putea sa reziste si ei la "tratamentele atroce aplicate de imperialistii verosi", pentru a nu divulga secretele de stat si serviciu:
- Tovarase general, impartasiti-le din bogata dumneavostra experienta! Ivan, imbatranit prematur de bataile primite, ii invaluie pe elevi cu o privire calda, parinteasca si zice cu vorbe cumpanite:
- Ba baieti, invatati dracului o limba straina ca va bat aia de faceti pe voi!!!
  • Trimite pe mess
  • Twitter
  • Facebook
Site-ul tau de bancuri preferat poate fi accesat si cu mobilul, te asteptam !
Vezi mai multe bancuri cu: Bat, limba, limuzina, Agent, spionaj

Bancuri similare:

Comentarii

Un agent sovietic este trimis in S.U.A. sa lucreze
acest banc este adaugat de

Parteneri

Parteneri

Parteneri

Pe site

    contact

Statistici

Creat de Gîrlonța George 0747546692
Cel mai bun site de bancuri din Romania.
Vrei sa citesti un banc tare, intra acum pe BanculMeu.ro noi va oferim cele mai noi bancuri, bancuri romanesti,bancuri, bancuri populare, bancuri tari, bancuri cu politicieni, bancuri cu blonde, bancuri bune, bancuri deocheate, bancuri amuzante, bancuri cu ion si marie, bancuri cu preoti, bancuri cu politisti, bancuri cu bula, bancuri pe mobil,glume pe telefon, bancuri noi 2014, bancul zilei.
Ne poti spune chiar tu un banc.