Bun venit !

 

Bancul 3851

    bancuri populare bancuri noi bancuri tari

159

 

 

Clinton il viziteaza pe Boris Eltin In Rusia. Boris il duce intr-o camera cu un pupitru cu 2 butoane: unul albastru si unul rosu si ii zice:"Cel albastru iti ofera tot ce doresti:femei, droguri, etc.... dar sa nu apesi niciodata pe cel rosu!"
Apasa Clinton pe cel albastru si se distreaza vreo 6 luni dar se plictiseste si apasa apoi pe cel rosu.
Deodata apar 10 uriasi si il fac zob. Clinton reuseste sa fuga in America. Dupa un an Clinton il invita si el pe Eltin in America.
Il baga intr-o camera cu acelasi fel de pupitru si ii zice:"Daca apesi pe cel albastru ai tot ce iti doresti:femei, droguri, distractie, etc... dar sa nu apesi niciodata pe cel rosu!"
Apasa Boris pe cel albastru dar dupa un an se plictiseste si apasa si el pe cel rosu. Dar nu se intampla nimic. Il cheama pe Clinton si ii zice:
-Aici nu se intampla nimic, eu plec in Rusia.
Clinton-sec:
-Care Rusia?!
  • Trimite pe mess
  • Twitter
  • Facebook
Site-ul tau de bancuri preferat poate fi accesat si cu mobilul, te asteptam !
Vezi mai multe bancuri cu: il, viziteaza, Clinton, Rusia., in, Boris, PE, Eltin

Bancuri similare:

Comentarii

Clinton il viziteaza pe Boris Eltin In Rusia. Boris il duce intr-o camera cu un pupitru cu 2 butoane: unul albastru si unul rosu si ii zice:
acest banc este adaugat de

Parteneri

Parteneri

Parteneri

Pe site

    contact

Statistici

Creat de Gîrlonța George 0747546692
Cel mai bun site de bancuri din Romania.
Vrei sa citesti un banc tare, intra acum pe BanculMeu.ro noi va oferim cele mai noi bancuri, bancuri romanesti,bancuri, bancuri populare, bancuri tari, bancuri cu politicieni, bancuri cu blonde, bancuri bune, bancuri deocheate, bancuri amuzante, bancuri cu ion si marie, bancuri cu preoti, bancuri cu politisti, bancuri cu bula, bancuri pe mobil,glume pe telefon, bancuri noi 2014, bancul zilei.
Ne poti spune chiar tu un banc.